Termeni si Conditii de utilizare

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe pagina noastra de internet implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

BalerInes.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoric comenzi refuzate fara motive intemeiate.

Balerines.ro  poate refuza clientii pentru:

-folosirea abuziva a serviciilor (expeditii confirmate telefonic si ulterior refuzate)

-folosirea unui limbaj nepoliticos, injurii sau acuze.

-alte activitati ce contravin termenilor si serviciilor societatii.

BalerInes.ro isi declina raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori legate de livrari/ de curieri, erori care nu tin de activitatea companiei noastre si asupra carora nu avem control.

Balerines.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale daune cauzate ambalajului produselor pe timpul transportului produselor, catre client. In cazul in care clientul are o sesizare in privinta produsului, acesta o poate adresa catre Balerines.ro in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

STOCURI

Firma noastra face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori pot aparea si situatii in care stocul este insuficient pentru anumite produse, iar actualizarea stocurilor sa nu fie facuta in timp real pentru comenzile ulterioare.

STOCURILE SUNT ACTUALIZATE LUNAR. Din acest motiv:

-unele produse pot sa apara ca fiind in stoc dar, fizic, acestea sa nu fie disponibile;

-unele produse pot sa apara cu stoc zero dar, fizic, in urma sosirii unui colet de la producator sau a unui retur,  sa fie mai multe.

Balerines.ro nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor mentionate sau afisate pe site, care nu se datoreaza culpei sale. Utilizatorii pot afla informatii concrete privitoare la stocuri si preturi consultandu-se cu un operator al nostru.

In cazul in care PRETURILE sau alte DETALII referitoare la  produsele sau promotiile noastre au fost afisate GRESIT, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza noastra de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul,prin email sau telefon, despre eroarea aparuta.

nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

Toate produsele prezentate in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Promotiile prezente in site vor fi afisate  "LA PROMOTIE", scrise cu rosu, vor fi vizibile si sunt valabile in limita stocului disponibil. 

Produsele prezentate pe site ,care sunt disponibile, vor fi livrate în termen de maximum 5 zile lucrătoare. Produsele care nu sunt disponibile vor fi aduse in cel mai scurt timp, daca mai sunt de actualitate in colectia producatorului nostru.

Producatorii cu care colaboram, unii dintre ei, lucreaza strict pe comanda urmand ca in urma lansarii unei comezi ferme de la noi, sa confectioneze produsele intr-un termen de pana la 4-5 saptamani.

FOTOGRAFIILE au caracter informativ si pot contine, in afara produsului descris, si accesorii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

Dacă unul sau mai multe produse comandate nu sunt disponibile, vă vom contacta telefonic pentru a stabili daca inlocuim produsul selectat cu un altul.

Din motive de igienă, ciorapii și lenjeria intimă NU se schimba si NU pot fi returnate dacă produsele au fost probate sau ambalajul a fost desigilat.

Produse si preturi

BalerInes.ro declară pe propria răspundere că produsele pe care le vinde sunt produse originale si sunt oferite întocmai după cum sunt prezentate și furnizate de producătorul lor, în limita stocului disponibil.

Cotatiile de pret pot fi supuse unor modificari ulterioare, influentate periodic de cursul valutar.

Preturile sunt cu TVA inclus, excluzand taxele de expeditie (pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 de lei).

Ocazional pot aparea erori de operare, erori neprevazute cu alterarea imaginii, detaliilor din descriere respectiv pretul unui produs, erori datorate tehnologiei. In aceste circumstante nu putem fi obligati sa furnizam produsele la pretul eronat.

Garantie

Balerines face posibilă returnarea produselor DEFECTE din fabricatie,pe o perioadă de 30 de zile de la achiziţionare, dacă este prezentata factura fiscala.

Returnarea produselor defecte se poate face prin înlocuire sau rambursare a contravalorii acestora, în condiţiile în care acestea se află în aceeaşi stare în care au fost vândute (nu au fost folosite).

Balerines îşi rezervă dreptul de a analiza fiecare retur în parte pentru constatarea justificării acestuia. Decizia de acceptare sau refuzare a returului ne aparţine în exclusivitate.

Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalitatilor de înregistrare, cerute.

Informatiile furnizate trebuie să fie corecte, exacte și complete:adresa completa, numar de telefon valid.

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. 

BalerInes.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidentialitatea contului și parolei sale.

Daca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului paginii noastre de internet sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza pagina noastra de internet, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor paginii noastre si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si societatea noastra va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romane  de judecata.

Dispozitii finale

Pentru orice nelamuriri sau intrebari legate de produsele sau serviciile noastre va stam la dispozitie de luni pana vineri , in intervalul 11:00-19:00, la numerele de telefon:

0730.10.31.21/|Vodafone

0752.12.20.50/Orange                                  

Pentru sugestii sau reclamatii va rugam sa folositi adresa de e-mail: baler.ines@yahoo.com