Despre noi

     Infiintata in noiembrie 2008, astazi, noiembrie 2023,  balerines.ro face marea mutare si vine in sprijinul intregii comunitati a dansatorilor oferind produse de top adaptate cerintelor acestora, intr-o noua locatie: Str Rubinului nr. 7A, Casa 1, Bragadiru
Astazi, dupa 15 ani de functionare intr-un spatiu mic ne mandrim ca functionam intr-un spatiu propriu, nou, speram noi si suficient de mare , dar conform standardelor solicitate de piata.

Imbinand  experienta de 15 ani in potrivirea poantelor de balet cu o buna cunoastere a realitatii din scolile de balet romanesti, balerines.ro are ca obiectiv satisfacerea tuturor cererilor in materie de echipament, atat in plan local cat si national.

Pentru a satisface pe deplin cererea celor mai exigenti dansatori, am incheiat  parteneriate externe cu producatorii de renume mondial  in domeniile: balet, patinaj si gimnastica. Diversitatea sortimentelor, deservirea rapida si flexibilitatea oferita clientilor nostrii, dublata de continua preocupare in privinta calitatii produselor, face din societatea noastra un partener de nadejde atat pentru cei mici care imbina baletul cu miscarea si joaca, dar mai ales pentru profesionistii in domeniu!

    Va oferim hainute pentru activitatile sportive ale copiilor dumneavoastra, hainute strălucitoare ce urmeaza să rămână pentru totdeauna în fotografiile de la serbări. 
Din pacate, acestea pot fi purtate pana la uzura lor maxima, pătate de mâncare ori stropite cu diverse, în aventura neobosită a fiecărei zile mici care face un pui de om, mare,  motiv pentru care noi va stam la dispozitie si va ajutam sa alegeti o noua tinuta pentru copiii dumneavoastra!

Suntem de parere ca cea mai buna modalitate de a construi o relatie de afaceri de lunga durata se face prin tratarea corecta a clientilor nostri, oferindu-le preturi corecte, competitive, dar si servicii de calitate.

Activitatea se desfasoara in noua locatie a sediului nostru, din:
Str Rubinului nr. 7A,
Casa 1
Bragadiru/IF

ORAR:
Luni=   11:00-19:00
Marti= 11:00-19:00
Miercuri= 11:00-19:00
Joi =      11:00-19:00
Vineri= 11:00-19:00

Sambata si duminica nu avem activitate!
Sambata si duminica nu se expediaza colete!

 

Programare telefonică sau prin comanda online, pentru vizita in sediul   www.balerines.ro

Va oferim  2 optiuni de programare:

1. Telefonic sau prin Whatapp, in masura in care putem raspunde tuturor apelurilor.
Sunt anumite perioade aglomerate in care acest lucru nu este posibil!

2. Plasati comanda pe site cu produsul dorit si, atunci cand ajungem la comanda dvs va sunam asa cum procedam de fiecare data, confirmam daca acel produs este in stocul nostru si puteti opta pentru ridicarea din sediu, cu proba, stabilind astfel o programare directa.

Optiune sigura si preferata de catre ambele parti (vanzator-cumparator)!

Verificarea produsului este importanta, stiind astfel ca merita deplasarea dvs la noi!
Verificam impreuna si agenda de programari,  stabilind ziua si intervalul orar la care puteti ajunge.
Va asteptam la sediul nostru in ziua si in intervalul orar ales de dvs si in intervalul orar disponibil si pentru noi!